top of page

Manieren om te helpen

HVK is volledig gebaseerd op giften. Wij zijn enorm dankbaar voor de giften die we binnen krijgen.
Het is dankzij U, dat we echt concreet naast onze broers en zussen kunnen staan.

Wilt u ook graag ons werk steunen ?

____________________________

REKENING INFORMATIE: 

Hulp aan de Verdrukte Kerk

BIC: KREDBBEB

IBAN rekeningnummer: BE28 4162 0287 8120

Gelieve één van de onderstaande doelen te kiezen en te vermelden als referentie!

Foto 4.jpeg
Foto 3.jpg
Foto 1.tif

ALGEMENE GIFT

Dien vervolgde christenen in wereldwijd en wees een stem voor hen onder christenen in de België. Met uw algemene gift komt u tegemoet aan alle behoeften van onze bediening, inclusief de onmiddellijke behoeften van onze vervolgde broeders en zusters, terwijl u christenen in de België oproept tot eenheid met onze vervolgde familie en een diepere toewijding aan Christus.

DE ONDERGRONDSE KERK

Ondersteun gelovigen in de onmiddellijke nasleep van een vervolgingsgebeurtenis, steun degenen die zelf vervolgd zijn of de families van pastors of evangelisten die gevangengezet of gedood zijn vanwege hun christelijke activiteiten. Uw gift kan worden gebruikt om te helpen met levensonderhoud, onderwijsbehoeften van kinderen, verhuizing binnen een land, juridische bijstand, beroepsopleiding of andere behoeften.

EEN BIJBEL VOOR ELKE GELOVIGE

Steun het drukken, kopen en / of smokkelen van bijbels - inclusief gedrukte, digitale, audio- en kinderbijbels - voor gelovigen die anders hun hele leven zouden leven zonder ooit het Woord van God te lezen. Uw geschenk kan ervoor zorgen dat elke gelovige die in een vervolgd land woont, toegang heeft tot zijn of haar eigen exemplaar van de Bijbel.

Reza -Iran.jpg
Foto 7.jpg
CUS1901AR_0119_cc_v04_pub.jpg

EVANGELISATIE WERK

Rust evangelisten toe en help ze in vijandige gebieden moedig het evangelie van Jezus Christus prediken. Deze  ondersteuning is uniek afgestemd op de behoeften van elke werknemer. Een evangelist of predikant heeft mogelijk paarden nodig die ladingen op grote hoogte kunnen vervoeren, training op een ondergronds seminar voor leiders, een fiets voor vervoer naar landelijke dorpen, een videoprojector op zonne-energie voor bedieningswerk of een andere vorm van hulp. Giften kunnen ook directe ondersteuning bieden aan evangeliewerkers en hun gezinnen

PROJECT VAN DE MAAND

Iedere maand presenteren we u een specifiek project waarmee we vervolgde christenen steunen. Deze maand is dat: 

EEN NIEUWE FAMILIE. 

Wanneer een moslim tot bekering komt, betekent dat vaak dat hij of zij verstoten wordt uit de familie. Veel ex-moslims vallen in een gat en denken dat ze de enige zijn. Daarnaast zitten ze vol vragen over de Bijbel en hun nieuw geloof. HVK ondersteunt daarom verschillende discipelschapsgroepen in islamitische landen. Daar vinden ex-moslims niet alleen een antwoord op hun vraag, maar ze krijgen ook een nieuwe familie. Om dit project te realiseren hebben we uw hulp nodig! Helpt u mee?.

UW EIGEN KEUZE

Kies een vervolgd land dat u wilt steunen, en vermeld deze als referentie bij uw gift. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek terecht komt.

STEUN ONS: Doe mee
subpage_about_1.jpg

Als één lid lijdt, lijden alle leden mee...

1 Korinthe 12:26

STEUN ONS: Welkom

Blijf betrokken!

GRATIS MAANDBLAD
Blijf op de hoogte.

STEUN
Help vervolgde christenen met uw gift.

OVER ONS
Ontdek ons werk.

Hebt u nog vragen of opmerkingen?
Contacteer ons dan via dit formulier of via de onderstaande gegevens.

STEUN ONS: Contact
bottom of page